ترکیه بر اساس اصل رفتار برابر، این امکان را فراهم کرده تا سرمایه گذاران خارجی از شرایط و حقوق برابر با سرمایه گذاران داخلی برخوردار باشند. سرمایه گذاران خارجی می توانند هر نوع شرکتی که در ادامه به آن می پردازیم در کشور ترکیه ثبت کرده و به فعالیت مشغول شوند.

اقتصاد رو به رشد و تجارت آزاد در کشور ترکیه ، فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران ایرانی، فراهم کرده است، تا با ثبت شرکت در ترکیه ، کسب و کار خود را در سطح جهانی گسترش دهند و به دور از تحریم ها به فعالیت بپردازند. دریافت اقامت کوتاه مدت ترکیه،  از دیگر مزایای این سرمایه گذاری است. چگونه می توان در ترکیه شرکت ثبت کرد ؟ چه مدارکی لازم است؟ هزینه های جاری شرکت چیست؟ سوالاتی است که در این مقاله به آنها می پردازیم.

در ابتدا لازم است بدانید برای ثبت شرکت در ترکیه به شماره مالیاتی نیاز دارید.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در ترکیه

اصل پاسپورت سهامداران

چهار قطعه عکس از هریک از  سهامداران

مطابق با قانون جدید حداقل سرمایه شرکت های با مسئولیت  محدود 10000 لیر و شرکت های سهامی خاص   50000 لیر است و اشخاص حقیقی یا حقوقی که بخواهند در ترکیه شرکت ثبت نمایند ، باید 4/1 ارزش سرمایه را قبل از ثبت شرکت در حساب بانکی دولت که به این منظور افتتاح می گردد ، واریز نمایند . مبلغ فوق بعد از اینکه شرکت به صورت رسمی ثبت شد و در رومه رسمی درج گردید؛ قابل برداشت می باشد. (اگر می خواهید اجازه کار بگیرید ، باید سرمایه اولیه ۱۰۰هزار لیر باشد.)

لازم به ذکر است که مطابق قانون تجارت جدید ترکیه ، ثبت شرکت مسئولیت محدود با یک سهامدار نیز امکان پذیر است.

اگر تمام سهامداران نتوانند جهت ثبت شرکت حضور داشته باشند ، حضور یکی از سهامداران (مدیر عامل) و یا صاحبین امضا نیز کافی است، در این صورت لازم است سهامدار حاضر در ترکیه وکالتنامه ثبت شرکت از دیگر سهامداران را داشته باشد.

شرکت شما باید در ترکیه فعال باشد و همچنین از سال دوم به بعد باید سود معقول داشته باشد تا بتوانید اقامت کاری خود را تمدید نمایید. بنابراین دانستن هزینه های جاری شرکت می توانند به مدیریت هزینه و برنامه ریزی شما کمک کند.

هزینه های جاری شرکت بعد از ثبت :

1- هزینه حسابدار ( هزینه حسابدار رسمی ماهانه 150 دلار به بالا )

2- هزینه کارمند ( اجباری نیست ولی بهتر است برای اعتبار شرکت در آینده پرداخت شود)

3- هزینه اجاره محل دفتر

4- هزینه حقوق و بیمه کارمند و بیمه اعضای شرکت

5- هزینه آب ، برق ، تلفن و اینترنت

6- در صورتی که محل کار اجاره باشد 23 درصد مالیات بر اجاره (استوپاژ)

7- هزینه های دفاتر رسمی و پلمپ آن دردارایی (سالانه حدودا 400 دلار)

8- مالیات بر درآمد (معادل 20 % سود خالص شرکت)

9- مالیات بر ارزش افزوده (KDV) 18%

 منبع


اسنپ شرکت ,ترکیه ,هزینه ,سرمایه ,سهامداران ,لازم ,سرمایه گذاران ,جاری شرکت ,داشته باشد ,هزینه حسابدار ,کشور ترکیه ,سرمایه گذاران خارجی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Download Top Mod ★☆پٰآنْدٰآعِهْ بَنَفْشْ☆★ graygirl.blogfa.com مشاوره و خرید و فروش فلزیاب اینجا همه چی هست مسیحا و رویا دانلود برای شما